Nuoriso-Osasto

Tule mukaan 9-16 -vuotias

Palokunta on hauska harrastus lapsille ja nuorille

Kotkan VPK:n nuoriso-osaston toimintaan ovat tervetulleita kaikki 9-16 -vuotiaat tytöt ja pojat. Kokoonnumme viikkoharjoituksiin VPK:n talolle joka keskiviikko klo 18-20. Viikkoharjoitusten lisäksi pääset halutessasi osallistumaan palokuntanuorten kursseille ja leireille, joita järjestetään niin Kymenlaaksossa kuin muualla Suomessa.

Uusi kausi alkaa aina syksyllä, mutta voit tulla toimintaan mukaan myös kesken vuoden. Palokuntaharrastuksesta saat rutkasti kokemusta ja taitoja tulevaa varten!

Opi turvallisuustaitoja

Mitä viikkoharjoituksissa tehdään?

Kypärä, haalari ja avoin mieli

Mitä harrastus vaatii?

Harrastus vaati ainoastaan intoa opetella mielenkiintoisia turvallisuustaitoja. Harrastus on täysin ilmainen ja kaikki osallistujat on vakuutettu tapaturmien varalta. Osallistujat saavat palokunnalta käyttöön oman suojavarustuksen, johon kuuluu haalari, kypärä ja hansikkaat. Harrastukseen otetaan mukaan omat kumisaappaat ja villasukat. Varusteet voi säilyttää VPK:n tiloissa omissa naulakoissa.

Jos olet kiinnostunut mukavasta harrastuksesta ja uusien taitojen oppimisesta, ota yhteyttä nuoriso-osaston johtajaan tai liity mukaan lomakkeella.

Nuoriso-osaston johtaja:

Jasse Vatanen

Harjoitukset, leirit ja kilpailut

Nuoriso-osaston jäsenet

Osaston jäseniä ovat 10 – 16 vuotiaat tytöt ja pojat.

Nuoriso-osaston johtaja:

Jasse Vatanen

Varajohtajat:

Elias Ripatti

Kouluttajat:

Olli Lehtinen
Jari Lipiäinen
Anu Kallio
Jaakko Linko
Samppa Sivula