Juhlatilat Kotkan keskustassa

Kokous­tilat ja juhla­tilat

Häät tai muu tilaisuus
tulossa?

VUOKRAA KOTKAN VPK:N TALO

Juhlatilat tai harrastustilat haussa Kotkan keskustasta häihin, kokoukseen tai muuhun toimintaan?

Kotkan VPK:lla on Kotkan keskustassa oma paloasema ja toimintakeskus, VPK-talo. Kaunista, historiallista VPK-taloa voi vuokrata esimerkiksi juhlia, kokouksia, näyttelyjä, messuja tai kevyttä liikuntaharrastusta varten. Vuokraamme taloa sekä kertaluonteisesti että pidemmällä sopimuksella.

Upea talo on valmistunut vuonna 1889 rakennusmestari P.O. Nymanin piirustusten pohjalta. Talossa on komea juhlasali näyttämöineen, lehteri, kahvio ja keittiö. Pihalta on kaunis näkymä Isopuistoon ja ortodoksiselle kirkolle. Piha onkin suosittu paikka ottaa esimerkiksi hääkuvia!

Kotkan VPK-talo

Oiva paikka juhliin ja kokouksiin

VPK:n talo on oivallinen paikka pitää juhla, kokous tai muu tilaisuus. Talolta on vain 100 metrin matka hotelli Seurahuoneelle. Läheisten katujen varsilla on runsaasti ilmaista parkkitilaa iltaisin ja viikonloppuisin.

VPK-talon aulassa on tilavat naulakkotilat ja kenkälokerot, jonne juhlakansa voi sujauttaa ulkokengät vaihtaessaan tanssikengät jalkaan. Komeaan saliin mahtuu rivipaikoille noin 200 henkilöä ja pöytäryhmiin 130-140 henkilöä. Juhlasalissa on näyttämö, ja yläkerrassa lehteri, jota voi myös hyödyntää tilaisuuksissa.

Niin sanottua kahviota hyödynnetään tilaisuuksissa pitopöydän paikkana. Väljään tilaan saa järjestettyä kaksi tarjoilulinjastoa. Keittiössä on rosteritasot, suuri liesi, uuni ja astianpesukone ravintolakäyttöön. Keittiössä hoituu sujuvasti ruoan lämmitys ja astioiden tiskaus.

WC-tilat ovat talon alakerrassa. Portaikon ja jyrkkien ulkoportaiden takia talo ei valitettavasti ole esteetön. Muutostyöt esteettömäksi on tarkoitus toteuttaa vuoteen 2023 mennessä.

Kysy vinkit meiltä

Juhlien järjestäminen VPK-talolla

Yhdistys ei itse järjestä VPK-talolla kahvitteluja tai ruokatarjoiluja, mutta annamme mielellämme suosituksia paikallisista pitopalveluista. Kaupan päälle saat meiltä hyviä vinkkejä siihen, miten tilat saa järjestettyä mahdollisimman sujuviksi.

Pitkällä kokemuksella osaamme neuvoa, mihin kohtaan pihaa mahdollinen juhlateltta kannattaa sijoittaa kesäjuhlissa, ja millaiseen toimintaan salin lehteri sopii – olisiko se teidän tilaisuudessanne lastenhoitomaailma vai aikuisten salakapakka…?

Tapahtumia, joihin tila sopii

Ota yhteyttä

Tällä lomakkeella voit kysyä lisää tilojen vuokraamisesta tai soittamalla kiinteistöisännälle 045 650 5816. Tilojen vuokraus tapahtuu varauskalenterin kautta.

0

Pöytäpaikat

0

Rivipaikat

0

Astiastoja

0

Neliöitä

JOTAIN MIELEN PÄÄLLÄ?

Usein kysytyt kysymykset

Jos juhlasaliin järjestetään istumarivit esimerkiksi kongressia tai teatteriesitystä varten, istumapaikkoja saadaan noin 200. Jos saliin järjestetään pöydät esimerkiksi häitä tai muita juhlia varten, istumapaikkoja saadaan noin 130-140.
Astiastoja on noin 150 hengelle. Kaikki astiat ja ruokailuvälineet eivät ole samaa sarjaa, mutta ne sopivat kuitenkin toisiinsa. Astiat ovat väriltään valkoisia, joten ne sopivat hyvin juhlaan kuin juhlaan. Yhteen astiastoon kuuluu syvä ja matala lautanen, leipälautanen, juomalasi, kahvikuppi aluslautasineen, veitsi, haarukka ruokalusikka ja kahvilusikka.
Kyllä voi. Vuokranantajana Kotkan VPK ei aseta rajoitteita alkoholipitoisen juhlamaljan tai muiden juomien nauttimiselle. Asiakkaan tulee hankkia juomat itse. Tarjoilukäytännöistä kannattaa sopia ajoissa pitopalveluyrityksen kanssa.

Tällä hetkellä tiloissa ei ole AV-laitteita, mutta ne on tarkoitus hankkia vuoden 2020 aikana. Siihen asti kokouksen tai muun tilaisuuden järjestäjän tulee itse vuokrata AV-laitteet ulkopuolelta.

Arvokkuutensa, henkensä ja rakenteidensa puolesta sali soveltuu hyvin rauhalliseen ryhmäliikuntaan, esimerkiksi tanssiin, joogaan, pilatekseen ja voimisteluun. Tila ei sovellu joukkuelajeihin, kuten sählyyn. Vuokraamme tilaa mielellämme myös säännölliseen, viikoittaiseen harrastustoimintaan esimerkiksi kerhoille, yhdistyksille ja opistoille.

Kiitos yhteydenotosta

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.