Järjestö­osasto

Uusi harrastus VPK:sta?

Järjestöosastossa tuet VPK:n toimintaa

Järjestöosaston toimintaan voi osallistua kuka vain, joka ei voi ikänsä puolesta kuulua nuoriso-osastoon (9-16 vuotiaat), ja jotka eivät halua tai voi kuulua hälytysosastoon.

Pääasiassa järjestöosastossa toimii hälytysosastosta ”eläköityneitä” palokuntalaisia sekä hälytys- ja nuoriso-osastolaisten perheenjäseniä. Myös palokunnan veteraani- ja kunniajäsenet kuuluvat järjestöosastoon.

Jos olet kiinnostunut VPK-toiminnasta ja haluat tavata mukavaa, aktiivista porukkaa, olet tervetullut mukaan järjestöosaston toimintaan!

Kohtaamisia kerran viikossa

Mitä järjestöosasto tekee?

Järjestöosasto kokoontuu VPK:n talolla torstaisin klo 18 alkaen. Kuulumisten vaihdon yhteydessä mietitään tulevaa toimintaa, esimerkiksi tapahtumien ja retkien järjestämistä.

Osasto suunnittelee varainhankintaa, tekee talolla pientä kunnossapitoa ja huoltaa myös osastojen harjoitusvälineistöä. Järjestöosasto on siis tärkeä, nuoriso-osaston ja hälytysosaston toiminnan mahdollistaja!

Lisäksi myös järjestöosastolaiset kertaavat sekä harjoittelevat turvallisuusasioita esimerkiksi ensiapukoulutuksissa ja alkusammutusharjoituksissa.